donderdag 24 september 2009

Eindelijk een blog. ......

hé hé, eindelijk heb ik dan een begin gemaakt met een blog. Ik volg al een hele tijd allerlei blogs, telkens vind ik ze hartstikke leuk, maar zelf gunde ik me er geen tijd voor. Gelukkig heb ik een lieve vriendin die me geholpen heeft (thanx!) en hier is het begin! Foto's uploaden en mijn blog wat gezelliger maken moet nog gebeuren, daar ga ik zsm mee aan de slag!

A.s. zaterdag komt de I-Do-Box weer uit, we hebben er weer met veel plezier aan gewerkt, en we hebben een gezellge cropdag zaterdag.

Ik ben nu bezig met een modern, strak boekje van "oud" papier van Luxe Designs, weet nog niet of ik het zal gebruiken als een dagboek, of als een foto-albumpje. Als het af is, zet ik het op mijn blog.
groetjes Ine

8 opmerkingen:

 1. hey ine

  gezellig jij ook een blog!!
  en de box ziet er ergggg leuk uit kan niet wachten.

  tot zaterdag!!

  groetjes regina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haaaaaaaaaaaaaaaaa zal eerdaags nog wel even freubelen met je layout, alhoewel ik 'm toch wel echt "Ien" vind hoor !!
  Tot morgen zus ;))))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha je bent dus ook overstag gegaan. Ik zal volger worden mag je bij mij ook hoor

  groetjes hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Ine! Ziet er leuk leuk uit, ik zal binnenkort ook eens kijken of ik ook een blog kan maken!
  gr. ChRistiEnA

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heey ine, keileuk jij ook een blog,en wat een leuke blog lay-out, zoooo vrolijk! ben helemaal blij met de i-do box, ga vanavond lekker freubelen. suc6 en ik zal regelmatig je blog bezoeken, doei doei, groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gesellie jij ook een blog, zoals je ziet ga ik je volgen! SUPERLEUK de I-Do Box van september, ga vanavond lekker freubelen.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ine,

  Ik ben erg blij met de box. In eerste instantie vond ik het papier voor het enveloppenboekje niet zo mooi; ik vond het erg druk en het zijn niet zo mijn kleuren.
  Maar vanavond na het eten ben ik er mee aan de slag gegaan en het wordt ontzettend leuk!
  Ik vind het zó leuk dat ik het hierna zeker nog een keer ga maken, met eigen papier en enveloppen.
  Ik maak het nu over de vakantie in Zeeland. De kaarten gebruik ik voor foto’s en op de labels komt journalling. Als ‘t klaar is zal ik je een paar foto’s mailen.

  Nogmaals dank en tot in november!

  Groetjes,
  Brigit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ine,
  Zo ik ben vanmiddag ook maar even actief geweest om al die blogs te bekijken en me aan te melden. Eigenlijk wel grappig zo'n blog, misschien dat een van de bloggers mij wegwijs kan maken hierin?
  Groetjes Toos

  BeantwoordenVerwijderen