vrijdag 30 oktober 2009

Workshop 22 november 2009




22 november hebben we een hele leuke workshop een beetje in kerstsfeer. Deze dag worden twee werkstukken gemaakt, 1 home decor en 1 scrapstuk. Hier staan al een paar sneakpeaks van wat we gaan maken. Aanmelden kan nog, er zijn nog een paar plekken vrij, door te reageren op dit bericht, dan ontvang je van mij een mail.

Liefs Ine

zondag 25 oktober 2009

Frutteltuttel



Myrthe, mijn dochter, wilde een schilderij maken voor op haar slaapkamer. Deze is roze, en wit, en rood. Ze is heel creatief en kan ontzettend goed tekenen, dus ze begon met tekenen en schilderen, ik heb daar het naaiwerk bijgedaan, en voila.... dit is het resultaat! Mijn zus gaat in Curacao wonen, zag dit en wil dit schildersdoek nu heel graag meenemen!! Myrthe moest daar even over nadenken, ze heeft toch ja gezegd! We gaan binnenkort weer een nieuwe maken, die hangen we dan wel op haar slaapkamer!
Liefs Ine

zondag 18 oktober 2009

Druk druk druk....











De afgelopen weken heb ik het zo druk gehad dat ik amper aan scrappen ben toegekomen. Laatst ben ik begonnen aan een boekje waarin ik allerlei gebeurtenissen die in oktober plaatsvinden, voor mezelf wil opschrijven, een soort dagboek dus. Dit heb ik tussen de bedrijven door wel afgemaakt. Hier zijn wat foto's bijgevoegd. Ik heb "oud" papier van Luxe Design gebruikt, zelf vind ik dit heel leuk papier, en daarbij wat transparante sheets. De verdere aankleding moet nog komen door het schrijven en doodlen erin, dit laat ik nog een andere keer zien.
groetjes Ine

vrijdag 2 oktober 2009

Ik heb een paar lay-outs en boekjes in Picasa gezet die ik het afgelopen half jaar gemaakt heb. Zelf vind ik dit een hele mooie, ik heb de foto bewerkt, vooral de zonnebril valt zo op, terwijl haar gezicht bijna wegvalt.

groetjes Ine